Змiнююсь чи нi

( Відповідь на коментар Стефанії Терпеливець )

Чи змінююсь щораз чи ні,
Це дуже добре видно збоку,
Роки збігають, наче дні,
Не встигнеш кліпнути і оком.

Красива, стильна, молода…
Як хочеться слова ці чути,
Та плине час, немов вода,
Й ніщо не можна позабути.

Мене із квітами зрівнять
Взялися Ви й за це Вам дяка,
То ж мушу квітнуть, розцвітать,
Хоч на душі буває  й мряка.

За шану Вам низький уклін,
Душі торкнулось кожне слово,
І кожне з них, неначе дзвін,
Яке п’янить так загадково.

24.09.2021 р.


Рецензии