Келих повiтря

Келих повітря… Чи випив, чи мріяв, чи бачив?..
Щось надзвичайне здалося занадто простим…
Щось відболіле торкнулося серця на вдачу,
дивне минуле сховавши у чисті листи…

Келих повітря… Холодне, смачнюще, прозоре…
Я і не знав, що така насолода бува!..
В ній і вино, і кохання, і щастя, і гори -
все, що душа одягає у милі слова…

Келих повітря… Замовив, отримав і випив…
В небі відкрилися вікна, а хтось на землі,
не дочекавшись гарсона із келихом, випав,
світу залишивши лен чайові на столі…


Рецензии