Pictre of autumn

The picture of autumn is cad,
Light rain drizzling,
Initial leaf fall,
Lies like a golden carpet.

Admiring gifts of nature,
The ones that autumn brought us,
We remember young years,
From which our life has done.
*****************************
Картина осени,
***************
Картина осени печальной,
Мелкий дождик моросит,
Листопад первоначальный,
Золотым ковром лежит!

Любуясь дарами природы,
Те, что осень принесла,
Мы вспоминаем молодые годы,
От которых жизнь нас унесла.


Рецензии