I знову буде фестиваль

І ЗНОВУ БУДЕ ФЕСТИВАЛЬ

Проляже, друже мій, проляже,
І знову буде фестиваль,
Талант так кожен свій покаже,
Для нас звучатиме рояль.

А з пісні серцю буде винно,
Душа окрилена теплом,
Так ніжно буде все, перлинно,
Й це буде дійсністю, не сном.

В космічну даль думки полинуть,
А з ними пісня задзвенить,
Творить – бажання не покинуть.
І танець птахою злетить.

Тому ми знову повернемось
І проведемо фестиваль,
Зі сцени мило усміхнемось,
Заграє з нами і скрипаль.

24.09.2021 р.


Рецензии