Яка багата в нас Земля

Яка багата в нас Земля,
Які родючі в нас поля.
В лісах багато всього є
І це все радує мене.

А які степи у нас широкі
Є гори і моря глибокі
Жито і пшениця колоситься в полі
І всього у нас доволі.

Як же я свій край люблю
Свої рідну матусю Землю
Всі поля, ліси і моря
Бо це Батьківщина моя.

Тут народилася я і зростала
І кохання перше тут пізнала
Тут зростають і діти мої
На цій рідній для мене землі.

Хай стежина, що веде до хати
Де мене зустрічала рідна мати
Не заростає ніколи травою
Вона в душі буде завжди зі мною.

20.09.2021


Рецензии