Осень

Пофарбує осінь листя в різний колір
Мов художник пензлем зафарбує все
І в холодні ночі, і в холодні дні
Буде всьому сумно, не тільки мені.

Та сумувати не будем бо всі пори року
По своєму кожна краща від других.
Бо всі приносять радість, щоб не було смутку
І нам потрібно дякувати всім, Богу за них.

Бо якщо не буде зміни пори  року
Ми не будем знати, що коли робити
І як не крути та з  різного боку
Не збагнемо навіть як нам тоді жити.

13.09.2021

 
 


Рецензии