Роснай ранiцаю у садзе

Роснай раніцаю ў садзе,
Там, дзе яблыкаў гірлянды,
Дыяменты рос – мільярды –
Зіхацяць, бы на парадзе.
У малочны колер шаллю
Іх туманы ахінаюць.



Фота: Наталія Дораш (Рэспубліка Беларусь)


Рецензии