Далеко, десь, вже молодостi час

Далеко, десь, вже молодості час
І скільки ще попереду, хто знає
Але в житті підтримує хтось нас,
Від існування нашого щось має.

А нам і не важливо - Друг це, Бог,
Ми в захваті від факту існування
Нам взагалі дається одне з двох,
Живи собі як хочеш, без питання.

Буває чутно, щось, часом, з небес
Але і життя не вивчений процес.


Рецензии