У звезды

У ЗВІЗДИ

 "Гості бувають, з якими ми пишемо. Заходять Юра Рибчинський, Петя Мага..."(з інтерв'ю)

Зійшлись до купи Юра й Петя.
Гукнули Пашу: - Будеш, третім?!
А Паша кинув сапку в глину:
- Ой, ніколи!)))
Полю малину...
Ідіть ви в лазню! Потихеньку...
іспанські яблука... гниленькі...
самі обмийте, у фонтані.
Бо в мене ще он агрус - в чані,
картопля...
покроплю жуків
і поганяєм їжаків...
тихесенько, бо там Валєра(видра*)
дрімають з Геною(сторож*) в вольєрі.
Всю ніч ревли на дві октави,
В Марини нехватило кави...
Відсунь там, Петю, з гноєм тачку,
та не спугни, ту дику качку!
То вам не "птаха білокрила"...
Вона в мене на яйця сіла...
Ви там по клавішам - не сильно.
Там всьо - на нотах!
Всьо стєрільно...
Блищить хурма червонобока...
Та й ми - ще козаки нівроку:
"Капуста" Ваша - наші бренди,
і мертвим бджолам
вік не вмерти!
І хай там, в тренді, ще Монатік. Він потрендів, а... мій - Хрещатік!
Як не крути, а три звізди
одній завжди дадуть ...дорогу.
В народні - треба дорости!
Ой, агрус...
      підгорів...
                їй богу!

Так! Юра, ти шари коти...
та починай писать хіти!)))
Вся Ходосієвка чека.
Про що? Та, хоч, про їжака!)))

Валєра К(не видра) вересень 2021


Рецензии