Стих на 3-х языках

In this fucking large town
I am lonely,
I am breaking down.
In this cruel world
Я заканчиваю свой полёт.

І скоро Янгол складе крила
Бо вже летіти більш несила.

God sees that I
Was so sincere.
I don’t wanna die,
Но жить не в силах.

І щоб ту страшну біль відпустити,
Залишилося лиш злетіти…

@tannalex


Рецензии