Осiння Перекошка -2021

Дивиться сонце в осінній ставочок
він без відпочиваючих стоїть в тиші
і на воді пливе жовтенький листочок
а потім звісно ховається у комиші...
У теплі краї ще не відлетіли вуточки
вони одна за одною пливуть низкою
а на другому березі стирчать вудочки
і рибаки стоять з натягнутою ліскою...
Сьогодні риба дуже гарно ловиться
і у кота вже слині по вусам течуть
і коли юшка нерешті приготовиться
то на смачний обід його теж позвуть...


Рецензии