Прощавай, менi сказало Лiто

Прощавай, мені сказало Літо,
Осінь стала вже непереможною
Вітри і дощі тепер еліта
При дворі панянки цієї заможної.

Вискочиш за хлібом, одягайся
У шафі відшукай всі теплі речі
І в ночі гуляти відмовляйся
Говори, що це вже не до речі.

Пам'ятаєш, море, шум прибою,
Білокрилих чайок в небі зграї
Як щасливий був, коли з тобою
І вона парила в небокраї.


Рецензии