Мокры верасень над лесам...

***
Мокры верасень над лесам
Атрасае пыл дажджоў,
Піша восеньскую п’есу
Ён з туманаў-міражоў.

Мокры верасень гуляе
Ўздоўж лясных дарог, брыдзе –
То лісічкі дзе губляе,
А то белы – дзе-нідзе.

Мокры верасень хвалюе
Развітаннем сэрца мне:
Вадкім золатам малюе
Ліст кляновы на акне.

23. 09. 2021 г.


Рецензии