Муаллимриз

Чирвилерин экуь, иер алемдиз,
Сирерив  ац|анвай  сиягьатариз,
Тухвайди камунал эцигиз  камар,
Куьн тушни играми, азиз малимар?

Чирайди ватандин патал чанни гуз,
Эллерин дердерив жуван гъил вугуз,
Ахпа яна к|улаз чара илимар,
Куьн тушни зун рекье турди малимар?

Залан тир а шала, рекьерни яргъал,
Метлебдин патахъай ат|ана маргъал...
Тандик т|ем кумай кьван мадни физава,
Квез за зи малимар, Квез икрамзава!


Рецензии