Задивлюсь я на твiй солодкий сон

Всміхаєшся, як дівчинка, у сні,
ледь-ледь торкаюсь ніжного обличчя,
ти щось шепочеш лагідне мені…
Душа моя в борні, в ній протиріччя:

збудить тебе цілуючи вуста,
чи най ти спиш до самого світання?
Дилема?.. Так. Всміхаюсь: не проста.
Та ще поніжся в снах, моє кохання.
.
збiрка ЛIРИКА З ПРИСМАКОМ ПОРОХУ,2016-2022 рр.


Рецензии