Настали оксамитовi вересневi днi осiннi - 2021

Настали оксамитові вересневі дні осінні
і на деревах листя немов переливаються
янтарним цвітом ще блискають у промінні
і звісно що на гілках вже ледь тримаються...
І дуже часто зриваються з поривом вітру
і жовтими метеликами у повітрі кружляють
і на легких крилах несуть немов спеки іскру
і на останок на дорозі ще вогнем палають...
Від вогняного світла все навколо загоряється
від листопада на вулиці трапляється пожежа
багаття на землі палати теж не припиняється
і до цієї пори року у мене любов безмежна...


Рецензии