Не встигла...

Ранок спалахнув сліпим дощем.
Різнобарвне диво сяє раннє.
Вголос заклинаю:"Лий іще!
Я повинна визначить бажання.
Те, одне-однісіньке в житті,
незвичайне, не просте, священне.
Мала стільки вже, але не тих -
доленосних не було у мене.

Та замовк, скінчився, відзвонив,
більше не летить бурштин прозорий.
Сивий морок... Боже, борони....
Вже зітхають хмари, наче хворі.
Буде злива чорна і страшна.
В час лихий, бува, таке насниться -
вік мені тужити край вікна
без бажань, неначе у в'язниці...


Фото авторское


Рецензии
Які гарні рядки! Мені дуже сподобався Ваш вірш! Успіхів Вам і миру! З повагою, Олена.

Елена Ярошенко 21   25.08.2022 03:46     Заявить о нарушении
Дякую

Strega   26.08.2022 19:25   Заявить о нарушении