Я йшла, умивалася Сонцем

Я йшла, умивалася Сонцем,
І хлюпало щастя в обличчя…
Сміялося Небо бездонне…
Миттєвість злітала у Вічність…

Я йшла, дослухалася Вітру,
Що в серці плекав насолоду…
Єство віддавалося Світлу…
Миттєвість вітала Свободу…

Я йшла, родичалася з Лісом,
З кремезними соснами й мохом…
Казковість впліталась у Дійсність…
Миттєвість єдналася з Богом…

12.09.2021


Рецензии