я так долго живу. я так довго живу

я так долго живу, я так многое видел,
что могу, наверно, предсказывать вещи,
ощущать их, точнее, как запах, как звуки,
будто шепчут то души, иль что-то похлеще.

и как это - жить, когда знаешь что будет?
не чётко, но в том, или прочем, осознанном виде,
но эксперимент, - это всё же святое,
я так долго живу... я так многое видел....



Я так довго живу, я так бачив багато,
Що, мабуть, зумів б передбачити речі,
Відчувати їх, як запах, як звуки,
ніби душі шепочуть, чи щось с порожнечі.

і як це - жити, як знаєш що буде?
не виразно, та в думках, все вже передбачив,
та експеримент, - це всеж щось святе,
я так довго живу... я багато так бачив....


Рецензии