ГРА

Немовби шахи в чиїсь грі

Заповнили клітини поля,

Могутні ферзі й королі

Вас не жалітимуть у бою.

І так одвіку йдеться гра,

В бою думок зпустіло поле,

Побиті ферзі, вбиті королі,

І пішаки, як люди на землі,

Що мить жили і мить любили.

Та поскучніло на дошці -

Адже для гри розкреслене
все поле ! -

І хтось поставить ферзі,
королі,

І розпочне цю гру ізнову…


Рецензии