***

Любовница - депрессия
Приходишь без согласия
Сил лишаешь не любя
Как бы мне забыть тебя
Что-то зачастила
Нехотеньем заразила
Уходи постылая
Я нужен другой
Женщине дорогой


Ти у мене, я у тебе,
Двое разом та порiзно
Ще дивитись в очi треба
Ще не вечiр, ще не пiзно!
Вуста хочуть листуватись
Та долонi зустрiчатись
День минає, в серцi тiсно
Ще не вечiр, ще не пiзно!


Рецензии