Серпневий останнiй окрайчик

Це літо мене оминуло.
Лелекою в ірій майнуло.
За море і степ у минуле
Дощі й полуденні сонця

Полинули,  втримати годі,
І вересень  вкотре у моді,
І дух запахущий в господі
З осіннього вже буханця.

Й серпневий останній окрайчик -
Малесенький сонячний зайчик -
Теплом у руці... Швидколітні,
Ув ірій майнули дні літні.


Рецензии