продати би

по чім купили холод?,
продаєте?!
навіщо сни зі зливи
на краях осінніх
липнуть до листків,
що їх струсили з себе
ті дерева,
що під тінню нас ховали
в спеку жАрку,
чи то здається, чи то місяць зимній штовха у двері,
квіти пелюстки скрутили — честь є,
чим не слава,
потоптати ще хіба ті квіти неба
й залишитись в шубі на всю зиму

06.54
21 вересня 2021


Рецензии