Вереснева нiч - 2021

Цікаво а скільки кілометрів до зірок
а може лише треба руку простягнути
тоді зробити один маленький крок
і зможемо у всесвіті щастя досягнути...
Наші бажання це космічний корабель
назустріч долі часто в думках летимо
хоч осінь вереснева виткана з крапель
і далі вже в погодних змінах живимо...
І звісно пухнастий одягнемо скафандр
і неохоче вийдемо у відкритий космос
я впевнений здивує кожен нічний кадр
і скажемо у захваті:Як гарно!-в голос...


Рецензии