Книга

Нічого не змінилося.
Все як завжди.
Все зупинилося.
Чекаю.

Що буде далі? –
Ніхто не знає.
Очі закриті,
І вітер підкидає листя.
Осінь.

Все як завжди,
І небо сіре. Дощ.
А ти?

Головне - щоб не промокла.

І все закінчиться.
Як книга.

Я – книга,
Можливо не дописана,
Але закінчена.

(27.10.2016) 


Рецензии