знову, як той, хто стиска долон...

І знову, як той, хто стискає долоні,
Шукаючи світло, надію і радість,
Як той, хто не спить, не чекає на милість,
Хто речі зібрав і готовий іти.

Хто неба не бачив і зірки падіння,
Хто хоче так сильно дійти до весни.
Хто просто  малює тебе в голові –

Твої дотики ніжні і губ ворушіння,
Очі вродливі! Мені б з тобою на ти!

(03.06.2015.)


Рецензии