Славлю Бога

Славлю Бога за ще одну осінь,
Що в житті дарував Він мені,
Серце більше нічого не просить
А радіє, немов навесні.

Надійшла моя осінь вдовина,
Нагадала про плинність життя,
Пісня змовкла моя солов’їна
Та лишилась надія одна.

Рідним стало мені небо синє,
Там зустріну я друзів, рідню,
І до Бога душею я лину,
То ж радію я кожному дню.
19.09.2021
©Віра Українка


Рецензии