Аблюбаваць усiх з усiх бакоу...

"Аблюбаваць усіх з усіх бакоў"*
Магчымасць маюць мора, вецер, сонца.
Не трэба ехаць да далёкіх берагоў –
Вось тут любові гэтакай бясконцасць...



Першая версія верша:

"Аблюбаваць усіх з усіх бакоў"*
Магчымасць маюць мора, вецер, сонца.
Паедземце да тых у свеце берагоў,
Дзе ёсць любові гэтая бясконцасць.




*Выказванне былога студэнта
(Яго імя - Дз.А.- заўсёды ў маім сэрцы)

Фота: Наталія Дораш (Рэспубліка Беларусь), апублікавана ў Facebook 19.09.2018г.
https://www.facebook.com/nataliya.dorosh/posts/1855446721207601


Рецензии