Бринить струна

Немає спокою,
Сполохав хтось струну,
Кудись все кличе музика чарівна.
Хоч ніч давно, та якось не до сну.
І сяйво Місяця сідає на коліна.

Чорнильний колір ночі до лиця -
Зірки на ньому схожі на перлини.
Та раптом наче зойкнула струна
І зупинила звуки і хвилини...

А потім дощ змив перли й оксамит,
Наповнив вітром хмари, як вітрила...
І знов струна...
По іншому бринить -
Переспівати вітер їй несила.

Та дощ затих і вітер вмить завмер,
Коли струна співала ноту чисту.
Гучніш співала  і це був шедевр..
Дощ з крапель змайстрував струні намисто,

А вітер підхопив чудовий спів,
Посиливши натхненно те звучання.
Дощ сльози лив - тихенько моросив,
Згадавши нерозділене кохання...

20.09.21
Наталія Рибальська


Рецензии