загадок осинних сны дытяче

   
         загадок осінніх сни
        дитяче

закосичена дівчина осінь снить захмарена
у віконечках проміння жде зими екзамену
півник осінь приміряє кольори порівнює
в рідному своєму краї будь альтернативному

заєць просто розгубився в кольорах заплутався
влітку сірий пригодився тут сову послухався
сядь під корінь й пересидиш побіліє скоро все
в кожушку в світленькім виді то й лисиця не знайде

19.09.2021р.


Рецензии