Iще не пролунала до кiнця ця фраза...

Іще не пролунала до кінця
ця фраза «завтра будемо в готелі»,
вона змарніла вже. він спав з лиця –
знав, що за ніч напам'ять вивчать стелю.

Для чого зустріч безпритульних двох
у ліжку, що не гріє безпритульних?
Для чого зводить безпритульних бог,
приречених прощатися дошкульно?

Він спав з лиця. Змарніла вже вона.
А зустріч буде все одно – їм треба...
Там, у готелі, видно із вікна
нічні надії мовчазного неба...


Рецензии