***

Душа пала, вона кричить від болю
І тіло теж розбите на шматки,
Лише надія на незламну волю,
Щоб взяти все довкола в кулаки.

Повітрям гір наповнити легені,
Ковток води зробити у струмка,
Хай теплий дощ збираєтеся у жмені,
Щоб доля була щира та й легка.


Рецензии