СИВА МАТИ

Очі закриті.
Темінь, біда навкруги.
Неню, чую твій голос рідненька.
Доню, зігрій мене.
Очі розплющу.
Тихо всміхнуся.
Поцілую твою щоку.
Тільки віє смуток чорненько.
Мама спить, вже немає її.
Плач груди стискає.
Чому не жалієм ми матерів.
А потім жалкуємо,
Що часу мало провів.
Мамо, чую твій голос.
Очі блакитні в сльозах.
Голос в серце все лине.
Неню, я пам’ятаю ТЕБЕ.


Рецензии