Point in relationship - Adriano Celentano -2021

Ми крапку переправимо скоріш на кому
і рано або пізно точку зору змінимо
хоча о своїх почуттях не скажемо нікому
коли раптово ми свою любов зустрінемо...
Вона у нашому житті миттєво з'явиться
яскравим вогником у душах загориться
і відчуваємо що доля почуттями бавиться
і перед нею вже не встоїмо як говориться...
Хоча взаємність до нас впритул наблизилася
але не сумнівайся з любов'ю скоро дожене
ще віри маленька крапелька залишилася
з надією що щастя стороною теж не обмине...


Рецензии