War for love - Adriano Celentano -2021

Я пішов на війну воювати з тобою
визнаю що в гніві ти бомба небезпечна
але між нами не буде запеклого бою
адже отримаєш перемогу безперечну...
В твої я очі подивлюся і піду в полон
чинити опір марно і легше здатися
і з ніжним поцілунком переткну кордон
адже вже відчуваю що хочу піддатися...
Тоді в міцних обіймах оголосимо ми мир
ти знаєш в коханні переможців не буває
наш вибір почуття мені на слово повір
адже взаємність непомітно нас відшукає...


Рецензии