I love you - Adriano Celentano -2021

Шикарна жінка мені у сні наснилася
але не знав що її зустріну на яву
і у житті моєму несподівано з'явилася
адже як в серці опинилася я не пойму...
Прокралася хитрюга і викинула ключик
і крім тебе ніхто не зможе відімкнуть
я розумію що назавжди твій заручник
адже очей ще досі не можу позабуть...
Немов магнітом до тебе зараз тягне
і разом зв'язують невидимі нас хвилі
допомагає доля тому хто свого прагне
адже перед любов'ю звісно ми безсилі...


Рецензии