Молитва

Дай,Боже, сили шлях пройти,
Який для мене Ти відміряв.
Але пройти,не проповзти,
Не втративши у себе віри.

Не тільки світло, що в вікні.
Я йду вперед, бо йти я мушу.
Не дай же, Господи, мені
Мою занапастити душу.

Дай, Боже, сили пережить
І біль,страждання й втрату.
Не забуваю ні на мить,
Що я є жінка й мати.

Одне Тебе лише прошу
Для дочки щастя дай й для сина.
Дозволь я шлях свій завершу,
Пройду, не впавши на коліна.

Як буде дуже тяжко вкрай,
Я стану, помолюся Богу.
Саму мене не залишай.
Ти правильну вкажи дорогу.

Коли ж не прямо я піду,
А поверну праворуч,
Тебе, мій Янголе, молю
Іди зі мною поруч.


Рецензии