Розмова з Творцем

Ранок, сонечко і небо голубе!
Знову голосно співає пташка!
Господи! Благаю я Тебе,
Змилуйся, щоб йти було не тяжко!

Дякую Тобі за цю красу,
Що навколо! Очі так радіють!
В серці я Любов Твою несу,
Сили знов даєш-я все зумію.

Вітерець, мов батько обійма!
А промінчики так душу зігрівають!
Все Твоє творіння- Чудеса!
Діти Божі це не забувають.

Дякую Тобі, Господь! За все.
Що зі мною Ти, коли я не з Тобою.
Знаю, що простив за гріх мене,
Обіймаєш міцною рукою!

Не навчилася любити так, як Ти
І не вмію так, як Ти прощати!
Як я зможу серце зберегти
Чистим від сміття? Як подолати?

Цю образу, що живе в мені
Гнів і розпач, я не хочу більше!
Господи, благаю, поможи!
Щоб людиною я стала іншой.

Дякую, що слухаєш, приймаєш
Всі мої слова і всю мене!
На молитви Ти відповідаєш.
Хай життям прославлю я Тебе!


Рецензии