Свiт-небога

17.09.2021.

Знов ця вічная дорога -
Крок за кроком, день за днем.
Подорожній – світ-небога –
Йде наосліп. Тільки щем
І зажура тихо линуть
До душі – відлунням біль.
І життя, немов в полоні,
Задивляється у вир
Сіроокого склепіння
Неба осені. І там
Бачить крізь хмарин тужіння
Променистий сонця храм
У блакиті неосяжній,
І все сяйвом виграє…
… Крок за кроком подорожній
Світ-небога в вічність йде…

Написано під впливом музіки Румі.
Можна послухати за посиланням:


Рецензии