Демарш ковид-скептиков A demarche of the covid-sce

Аннотация: Апокалипсис: Простодушие ковид-скептиков vs истерики вакцов. (Сентенция. Из циклов «Дребезги», «Хроники Апокалипсиса». Авторский подстрочный перевод на английский.)

Демарш ковид-скептиков
Лариса Изергина

Не... мы не маршируем – мы просто живём:
свежим воздухом дышим, водичку пьём;
на вакцов смотрим с жалостью, истерик нет,
не колемся гадостью и не гадим в ответ.

16 сентября 2021 г.

Abstract: The Apocalypse: Simple-hearted covid-sceptics vs hysterical vacces. (A maxim. From the “Smithereens”, “Chronicles of the Apocalypse” cycles. The author’s interlinear translation from Russian.)

A demarche of the covid-sceptics
by Larissa Izergina

No... marches aren’t our way – we just enjoy life
breathing fresh air, drinking fresh water;
the vacces just arouse our pity, unlike them, we aren’t hysterical,
we don’t allow injections of any vile stuff or do vile things in response.

Sep 16, 2021


Рецензии