Любов до землi

Любов до землі, любов до рідні,
Любов до зірок і до неба.
Любов дай мені, а я дам тобі –
І більшого щастя не треба.

Любов до країни в якій ти живеш,
І любиш її рідну мову,
Країни такої ніде не знайдеш,
І пісню її колискову!


Рецензии