У тишi

У тиші є довжина, як у ноти,
У неї є аромат, як у квітів,
Є в неї і мета, як у церемоній,
І наслідок - поміркована думка.

Думка, загартована стихіями
Гніву, пристрасті, гордості,
Страху, жалю,
Вартує десятків гірських вершин.

Тиша має смак неозорого моря
Або глибини ялівцевих лісів.

Вона переповнює собою сни,
Вона закликає до своїх лабіринтів.

Вона красномовніша за співи жайворонків
Свіжими ранками навесні.


Рецензии