Рiднi мiсця

Є край, де тобі все знайоме до сліз,
Бо ти там родився, навчався і зріс.
Дощі там тепліші, біліші сніги,
І все навкруги набавляє снаги.

Ти можеш обрати найкращі міста,
Прожити у щасті тривалі літа,
Та тільки немає рідніше доріг,
Ніж ті, що ведуть нас на отчий поріг.

Залишаться в серці твоїм назавжди
Місця, де зостались дитячі сліди,
Тобі посилатимуть пристрасний зов
І мамина ласка, і батька любов...


Рецензии