***

...    Сенс життя не в тому, щоб чекати,
       коли закінчиться гроза, а в тому,
       щоб вчитися танцювати під дощем.
                Vivian Green

Любіть своє життя!!Повторення не буде..
Дякувати Богу,що воно у нас є..
Коли і скільки проживемо..
Загадувати не будем..
А треба жити,і радіти кожен день!

На кожен день складати плани.
І кожен день прожити,як останній!!.
Радіти сонцю,вітру і птахам..
І вірити в шаленеє кохання!!

Любити своїх близьких і себе!
Як сам про себе не подбаєшь,
То мало ти кому потрібний....
І щоб здоров'ячко було міцне!!
Бо це є саме головне....

 Ми всі прийшли на світ цей Божий,
Щоб місію свою здійснити..
І всі покинемо його ..
Треба лише свій слід залишити...

Який у кого він залежить лише від нас.
Давайте жити по правді і по совісті..
Любіть своє життя! Повторення не буде..
На превеликий жаль,ніхто не може знати,
У кого з нас залишилося скільки часу...

#еленатрачкоржова. 16:09:21  17:12

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Рецензии