Mama a gatit covata

Mama a g;tit covata,
Cerne-n ea a cea faina,
Care o aduce tata
De la moara cea de gr;ne.

;n cuptor aprinde focul,
Pl;m;de;te ;i fr;m;nta,
Nu ;;i mai g;se;te locul,
Hai sa coac; ;i pl;cinte.

C;t aluatul odihne;te,
Mama cur;;; cartofii,
Ceapa,varza,le une;te,
Ca sa umple pirojocii.

Se strecoar; cu curentul,
Printre u;; ;i fereastr;,
Mirozna farmec; de p;ine,
Care coace mama noastr;.


Рецензии
Poezii interesante. Inspiratie!

Анатолий Пименов   01.11.2021 18:41     Заявить о нарушении