***

Не спiшiть Xоxли у НАТО,
Там таких як вы багато.
Дуже сонечко пече,
Що потрiбно ПеДеЧе?

Тiльки ж вашому Лоху,
Там дадуть лиш ПееНХу.
А що це?
Пiдiть На Ху... .

Уже в Свропi"ви здобули",
Що ж у НАТО ви забули?
Та у НАТО не подають,
А iз вас iще вiзьмуть.

Подають же бiля храму,
Юродивому не Хаму.
Християнам не з"обрiзом",
Мiдяками та залiзом.

А тут ще таке фiаско,
В них Афганьская поразка.
То ж сьогоднi не до вас,
Може бути свiй Донбас.


      * * *

Хоч кiнно,хоч пiшки,кому як повезе,
Хто iде в авто,хто на пузi повзе.
Не вгамусться тiльки УкРусь,
Так себе iменують,то краще УсРусь.

"Майжечлен"ЯнеЛох помчався у Штати,
Вiн дома не мiг iще мить почекати.
Бо пiсля Афгана Сполученим Штатам,
Час необхiдный,щоб штани вiдстiрати.

Вiн кращеб"обрiзком"зiграв на роялi,
Удома,у Радi,в сесiйному залi.
Тож користi бiльше i бiльше знайомо,
Та бiльше пiдходить для того дурдома.

А НАТО "обрiзками" не впечатлити,
Йому булоб краще iх на мiсце пришити,
Та череп i мiзки вiд травм лiкувати,
Отаке воно НАТО Сполучених Штатiв. 


Рецензии