Сумнiвайся в ком завгодо но тiльки не в собi

Сумнівайся в ком завгодно но тільки не в собі
не звертаючи увагу на перепони вір у свої сили
адже переможцями не стають люди духом слабкі
треба вести себе так немов портал змін відкрили...
Сумнівайся в ком завгодно но тільки не в собі
стисни руки в кулаки і назустріч долі треба йти
адже ведемо бій за життя в нескінченної боротьбі
хоча вихід із цього положення зможемо знайти...
Сумнівайся в ком завгодно но тільки не в собі
з будь-якої ситуації можливо звісно викрутитися
адже на негаразди є завжди теж рішення прості
в цьому ділі головне на півдорозі не зупинитися...


Рецензии