Потяг, що ходить в в йну

Потяг , що ходить в війну
В Бахмут чи Маріуполь.
Люде, що спите без сну,
 хай вам насниться не путін,
не блокпости й камуфляж,
 звуки близької зброї,
краще чи ліс чи пляж,
мирне життя, герої.
Звук монотонних коліс,
Поклик в близьке незнане,
Очі , що плачуть без сліз,
Плачте, побачивши гарне.
Потяг, що йде назад,
Ті ж засмальцьовані речі,
В сумках не «бук» і «град»,
Друг лиш новий мурличе.
Там де дорога в «нуль»,
Важить лиш чай й випадок,
Хай збереже від куль
Доля і Божий спадок
13 серпня 16 року.


Рецензии