Фарба

 Поцілуй мене, відчуй мене на дотик.
 Доторкнись до моїх снів, долонь і слів.
 Я стараюсь розпізнати твої кроки.
 Ти ж хотів, щоб все змінилось, ти ж хотів.

 Намалюю я тебе під самий ранок. 
 Восени я пам'ятатиму твій день.
 Вир подряпин на душі - суцільна рана. 
 Десь звучить тандем із віршів і пісень.

 Проведи рукою ніжно по волоссю.
 І ніколи нізащо не відпускай.
 Я закохана так сильно: вчора, досі.
 Ти мене, якщо кохаєш, не втрачай.

 Відчини вікно у темряві на волю.
 І додай яскравих фарб в малюнок мій. 
 Нас залишилось на часі тільки двоє.
 Мирне небо. Закінчився помсти бій.

 Кадр із т/с "Ціна пристрасті"

 14. 09. 2021


Рецензии