Вересневий день - 2021

Синоптики очікують вже мінливу хмарність
хоч попри все буває іноді і сонечко вилазе
коли трапляється це ми відчуваємо велику радість
на вулиці ще літо бабине воно немов нам каже...
Адже в яскравих промінях ми неначе розтаємо
і звичним середовищем звісно насолоджуємося
і дивно що в речах простих ще щастя знайдемо
в з висловом що серце в захваті тоді погоджуємося...
Горячий подих вітру нас дуже ніжно омиває
у повітрі розпеченому неначе з головою тонемо
а ще осінній аромат нас звісно теж не оминає
і розуміємо що до природи ніколи не охолонемо...


Рецензии